Luk & Bjorn Nuytemans
Vraag je vrijblijvende offerte aan

Het woord zegt het al: NATUUR, echt dus van de rots op uw dak en het is nog waterdicht ook. Natuurleien worden vooral gebruikt op kerken, grote villa’s en openbare gebouwen. Doordat dakwerken Nuytemans al jarenlang zulke projecten tot een goed einde brengt, kunnen we ons met trots natuurlei-specialist noemen.

Dankzij haar duurzaamheid, haar minimale onderhoudskost, haar multifunctionele gebruikseigenschappen en haar uitstekende natuurlijke afwerking, is de natuurlei één van de beste materialen die vandaag beschikbaar zijn op gebied van dakbedekkingen.

Natuurleien zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, formaten en modellen.

  • Kunnen gemakkelijk 100 jaar meegaan!
  • Karakter aan uw woning

 

Ook hier kan je al veel uit het woord zelf halen. Eigenlijk zijn kunstleien nagemaakte natuurleien, soms zelfs zo goed dat je nauwelijks het verschil merkt.

De kunstleien zijn iets goedkoper dan natuurleien , maar zijn niet zo duurzaam. Waar kunstleien 30 à 35 jaar meegaan, kunnen natuurleien gemakkelijk 100 jaar meegaan.

  • Een leien dak vraagt weinig onderhoud.
  • Leien daken zijn bestand tegen zware weersinvloeden.
  • Ze zijn stormvast en waterbestendig.
  • Goedkoper dan natuurleien.
  • Verkrijgbaar in allerlei vormen en kleuren.

Dakwerken Nuytemans legt dakpannen in alle mogelijke materialen en kleuren. Dit is en blijft nog steeds de meest gebruikte dakbedekking.

Dakpannen van gebakken klei worden steeds meer geplaatst omdat ze een goedkope en toch duurzame wijze van dakbedekking zijn.

Wij werken enkel met de beste materialen van topleveranciers zoals Koramic. Om de kleidakpan die het best bij uw nieuwbouw- of renovatieproject past te zoeken, verwijzen we u graag door naar hun website.

Dankzij onze velux dakramen krijgt u veel licht binnen.

Dit betekent: veel zon, veel warmte en gezelligheid. Deze super de luxe ramen doen het dan ook heel goed in alle mogelijke types van huizen.

Een overzicht van alle Velux dakramen vind u hier.